Fise de ortografie, ortoepie si punctuatie pentru gimnaziu. Memorator. Editura Tiparg

Fise de ortografie, ortoepie si punctuatie pentru gimnaziu. Memorator. Editura Tiparg

Cod EAN: 9789737356994

 

Pret: 12.00 Lei (P.R.P.)

Pret: 8.00 Lei

Stoc limitat

Este 1 bucata in stoc

Cantitate
-
+
Comanda acest produs

Fise de ortografie, ortoepie si punctuatie pentru gimnaziu. Memorator. Editura Tiparg

"O rafinata intuitie lingvistica se asociaza in mod fericit cu experienta unui pedagog de exceptie, care simte deopotriva provocarea vremurilor si alege in consecinta o modalitate inedita de prezentare a unor aspecte aflate in pericolul de a se transforma in chinuitoare ”obsesii ale gramaticii”. Ingenios si abil, profesorul Marian Mihaescu salveaza prin jocul didactic arida explicatie stiintifica, ingredientul nedorit al demonstratiilor care i-ar fi determinat probabil, din pacate, pe multi elevi sa se indeparteze de o astfel de carte. 

Dimpotriva, de la subtilele si sugestivele titluri, trecand prin schematizarea logica si ajungand la esentializarea teoretica secondata de relevanta unor exemple ce inlatura cu succes echivocul actualizarii realizarilor lingvistice, demersul autorului e coerent si persuasiv, astfel incat utilitatea cartii se plaseaza dincolo de orice controversa. Un lay-out captivant , aflat in deplina concordanta cu spiritul ludic al formularilor-titlu, potenteaza, fara indoiala, doza de atractivitate indusa de caracterul insolit al lucrarii. 

Pentru profesori cartea poate reprezenta una dintre solutiile indelung cautate pentru o alchimie pedagogica ce poate transforma excesul iritant al teoretizarilor intr-o normalitate necesara  a uzului lingvistic eliberat de povara greselii. Pentru elevi jocul ”de-a regulile” se transforma aproape imperceptibil in fermecatorul joc ”de-a cuvintele”, asa incat satisfactia descoperirii cartii e garantata!" - Prof.dr. Ileana Ruxandra Popescu.


Din CUPRINS:
  • Ortografia substantivului;
  • Ortografia adjectivului;
  • Ortografierea cu cratima;
  • Ortografia adverbului;
  • Ortografierea cu nn, mp, mb;
  • Ortografia si ortoepia lui x;
  • Semne de punctuatie;
  • Memorator de ortografie, ortoepie si punctuatie;

Editura: Tiparg
Autor(i): Marian Mihaescu
Cod ISBN: 978-973-735-699-4
An aparitie: 2013
Numar pagini: 71
Tip coperta: Necartonata
Format (mm): 290x210
spacer
Website detinut de Auxiliare Online S.R.L., CIF: 42303450, Reg.Com: J40/2573/2020

auxiliare.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.