Politica de retur

Potrivit OUG nr 34/2014, clienții magazinului online www.auxiliare.ro au dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze bunurile achiziționate în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

 

Perioada de returnare a unui bun sau renunțarea la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate sau a ultimului bun dintr-o comanda – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

 

În cazul în care clientul cumpărător decide să se retragă din contract, acesta va notifica in scris intentia de returnare, accesand pagina de Contact din cadrul magazinului online, ori la adresa de e-mail: contact@auxiliare.ro

 

Vânzătorul va returna exact suma ce a fost efectiv achitată de client la data achiziționării produselor (conform preturilor afisate clientului in momentul finalizarii comenzii). Rambursarea sumei achitate se face in termen de maxim 10 zile lucratoare, dupa receptionarea produselor returnate de catre client. Costurile privind returnarea produselor comandate vor fi suportate de catre client. Nu se vor accepta retururi a caror costuri de transport intra in sarcina vanzatorului.


In eventualitatea in care plata comenzii a fost efectuata online, prin intermediul cardului bancar, returnarea sumei se va face in contul IBAN din care ati efectuat tranzactia. In eventualitatea in care doriti returnarea sumei intr-un cont bancar diferit fata de cel din care s-a platit initial, va rugam sa il precizati in solicitarea dumneavoastra de retur. De asemenea, in cazul returului unui(or) articol(e) achitate cu plata ramburs, va rugam sa ne precizati un cont bancar in care doriti returnarea sumei de bani aferenta.

 

Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate. Nu putem accepta produsele care au fost deteriorate, respectiv cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgărieturi, ciobituri, îndoituri, lovituri. De asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile care insoțeau produsul in momentul recepționării coletului.

 

Dacă produsele/carțile livrate au fost însoțite de eventuale articole promoționale (carti, caiete, coperți, semne de carte, etc), menționate in documentul de livrare, la retunarea produselor/carților achiziționate, vor trebui returnate și acestea.

 
S.C. Auxiliare Online S.R.L. are dreptul ca atunci cand consideră că acțiunile clientului au fost cu rea-voință să solicite acestuia daune interese, in condițiile legislației in vigoare. De asemenea, S.C. Auxiliare Online S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului. 
 
spacer
Website detinut de Auxiliare Online S.R.L., CIF: 42303450, Reg.Com: J40/2573/2020, Cod CAEN: 4791

auxiliare.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.