Matematica. Caiet de vacanta. Suport teoretic, exercitii si probleme aplicative. Clasa a V-a. Editura Paralela 45

Cod EAN: 9789734738366

 

Oferta valabila in limita stocului disponibil (Reducere 25%)

 

Pret: 29.00 Lei

(PRP - Pret Recomandat de Producator)

 

Pret: 21.75 Lei

Stoc limitat

Este 1 bucata in stoc

Cantitate
-
+
Comanda acest produs

Matematica. Caiet de vacanta. Suport teoretic, exercitii si probleme aplicative. Clasa a V-a. Editura Paralela 45

Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019

Lucrarea de față nu este o culegere de probleme obișnuită. Ea se diferențiază prin metodologia inovativă propusă pentru învățarea matematicii:

conținuturile teoretice obligatorii prevăzute în programa școlară sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competențelor prevăzute de programă;
activitățile de învățare (exercițiile și problemele) propuse sunt și ele minimale și alese cu multă grijă, unele cu conținut inter- și transdisciplinar, cu parcurgere ușoară, stimulativă și provocatoare.
În felul acesta, elevul este învățat: să învețe singur matematică, să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv inter- și transdisciplinare, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii. Miza lucrării este că după parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare și raționament logic, gândire critică, analizare și interpretare, care sunt condiții necesare unei cariere profesionale remarcabile.

Culegerea poate fi folosită cu succes și de către profesor în activitatea de proiectare, organizare și desfășurare a lecțiilor matematice de o înaltă calitate.

Părinții responsabili, care investesc în creșterea, educarea și formarea copiilor, au la îndemână, grație testelor de evaluare propuse în această culegere, un instrument rapid și ușor de folosit, prin care pot evalua singuri modul în care copilul lor depune eforturi pentru formarea și dezvoltarea competențelor matematice.

Editura: Paralela 45
Cod ISBN: 978-973-47-3836-6
An aparitie: 2024
Editia: a IV-a
Autor(i): ZAHARIA Maria 
Numar pagini: 176
Tip coperta: Necartonata
Format (mm): 260x200
spacer
Website detinut de Auxiliare Online S.R.L., CIF: 42303450, Reg.Com: J40/2573/2020, Cod CAEN: 4791

auxiliare.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.